Mälarkök

Mälarkök i Skåne

kok-stockholm3

Letar du efter köksluckor i Skåne eller Malmö och vill ha en leverantör som är nära dig? Hos oss på Mälarkök får du alltid bra service och rättvisa priser. Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök där en av våra köksexperter kommer förbi. Tillsammans går ni igenom köket lucka för lucka och får värdefulla tips och idéer från vår projektledare. Enklare blir det helt enkelt inte att byta köksluckor!

Vanliga frågor om köksluckor

Vad innebär ett hembesök?
– Ett hembesök är enklare än det låter, och behöver inte ta särskilt lång tid. Under hembesök visar vi upp våra köksluckor och tittar på din köksinredning för att ge smarta tips och massiv med inspirationer. När besöket är genomfört får ni en offert från vår projektledare, som sedan också blir er kontaktperson under hela processen. Observera att ni inte förbinder er till något genom att boka ett hembesök eller begära en offert på köksluckor.
Kan ni hjälpa mig trots att jag inte bor i Malmö?
- Bor du någonstans i Skåne så kan vi på Mälarkök hjälpa dig med att byta dina köksluckor.

Kan ni hjälpa till med montering?
- Självklart! Säg bara till när vår projektledare är på plats hos er att ni också gärna får en offert på montage, så ordnar vi det. Garantin på våra produkter är 5 år, och självklart följer vi också svensk lag vad gäller garantier och försäkringar på montaget.

Ring oss redan idag för att boka in ett hembesök i Malmö, eller använd vår smarta kalkylator till höger för att snabbt få se ett ungefärligt pris på dina nya köksluckor!

Kontakta oss
Tel: 040-643 21 10
E-post: info @ malarkok.se