Mälarkök

Byta köksluckor

Att anlita Mälarkök för att byta köksluckor på gamla stommar är både enkelt och smidigt. Vi finns där från början till slut, vi går igenom ert kök tillsammans och hjälper er att välja det som passar er och ert kök bäst. Vi informerar er om årets trender och färger men vi vet att det är Ni som ska leva med ert nya kök, och det är ni som bestämmer. Det är därför vi ser detta som ett samarbete, där målet är att ni ska vakna med ett nytt kök redan dagen efter. Här ser ni hela processen kring att byta köksluckor i fyra enkla steg.

Steg 1 – Kostnadsfria hembesöket

steg1- det kostnadsfria hembesöket

Vi börjar med det kostnadsfria hembesöket. Vi sitter tillsammans i ert kök och planerar inför ditt nya kök. Du får mängder av inspiration & tips från oss. Har ni svårt att välja modell när du ska byta köksluckor, så kommer vi gärna på ännu ett kostnadsfritt hembesök.

Steg 2 – Du väljer din kökslucka

steg 2- du väljer din kökslucka

Vi har med oss prover på köksluckor, handtag och bänkskivor. Tillsammans kommer vi fram till vilken modell som ska förnya ert kök. Vi mäter sedan era befintliga stommar för att måttanpassa köksluckorna.

 

Steg 3 – Vi sätter igång tillverkningen

steg 3-Vi tillverkar dina köksluckor

Våra licenserade fabriker i Sverige tillverkar era mått-anpassade köksluckor. Varje enskild tillverkning sker med fokus på kvalité.

Steg 4 – Dina köksluckor är på sin plats

Steg 4 – vi monterar dina köksluckor

Vår montör kontaktar er inför monteringen. På mindre än en dag monteras nya köksluckor, lådor och handtag. Nu är det bara att luta sig tillbaka i ditt drömkök.