Lediga Tjänster

Vill du jobba på Mälarkök?

Stockholm

Mälarkök söker säljare/projektledare 

Vi växer och behöver omgående säljare till vår försäljningsavdelning . Vi är ett familjeföretag med fokus på service. Idag är vi fyra personer som arbetar med försäljning och behöver bli fler. Vår viktigaste egenskap är vår service därför letar vi efter dig som drivs av att ha nöjda kunder och att göra affärer. Vi ska vara bäst på service i hela branschen. Med egen produktion söder om Stockholm tillverkar vi allt på beställning därför styr vi hela processen från kundbemötande till avslut och leverans.  Vi levererar fronter till befintliga stommar, nya IKEA stommar och kompletta kök. Vi gör även garderober och agerar återförsäljare av bänkskivor. I denna roll handlar det mycket om fronter mot IKEA stommar.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med försäljning av våra produkter och tjänster till våra kunder, som är ute efter fronter till IKEA stommar i arbetet kommer du även ansvara för inkommande leads, förbereda offerter och produktionsunderlag samt ansvara för dina kunders slutresultat. Med hög servicenivå och tydlighet tar du reda på kundens behov och hjälper dem från vision till verklighet. 

Vårt erbjudande:
– Arbeta i vår butik där även kontoret finns.
-Arbeta hemifrån när butiken är stängd
-Förbereda offerter
-Ordermottagare/hantering av inkommande leads.
-Bokar möten med kunder i butiken och hjälper dem med deras inredning
-Du följer kunden från ert möte till leverans och erbjuder den hjälp och oklanderliga service som processen med en renovering / kök / garderob kräver

 

Personliga egenskaper För dig faller det naturligt att ge bra service. Du är ansvarstagande och noggrann, följer upp och engagerar dig där det behövs. Du är driven till att göra affärer och bra på att hålla i många trådar, dvs många kunder med ändringar i offerter där du är den som håller reda så att slutresultatet blir bra.

Vi erbjuder:
-En chans att vara med och bygga Mälarkök från grunden
-Ett kul och växande företag med kollegor som brinner för service och inredning
-Personlig utveckling, eget ansvar
-Lön enligt kvalifikationer och prestation.
-Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

 

Krav
-Erfarenhet av service yrke- försäljning
-Meriterande om du har/arbetar på IKEAs köksavdelning

Är du rätt person för jobbet? 

Kontakta: Linda Hjorth
0708322086

Skicka ansökan till info@malarkok.se

Vi ser fram emot din ansökan eller ditt telefonsamtal!