Mälarkök

Mälarkök i Eskilstuna

Bor du i Eskilstuna med omnejd, och behöver nya köksluckor? Välkommen till oss på Mälarkök. Med en stabil närvaro i hela Mälardalen är vi alltid nära våra kunder. För oss är bra service och hög kvalitet A och O, något som har visat sig vara ett bra recept på framgång. Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök där en av våra köksexperter kommer förbi. Tillsammans går ni igenom köket lucka för lucka, och många gånger kan ni också få värdefulla idéer från vår projektledare. Ett extra par ögon skadar sällan, och särskilt inte när de har lång erfarenhet av kök och köksluckor. Att boka in ett hembesök är enkelt, det kostar inget och ni förbinder er heller inte till något. Vad väntar du på?

Vanliga frågor om köksluckor

Vad innebär ett hembesök?
– Ett hembesök är enklare än det låter, och behöver inte ta särskilt lång tid. Om ni är flera familjemedlemmar som är med och bestämmer kring hur ert nya kök ska se ut är det bra om alla är hemma, men det är inget krav. Inga köpbeslut behöver fattas medan vår köksexpert är hemma hos er – självklart vill vi att ni ska ha möjlighet att sova på saken innan ni bestämmer er för att anlita oss. Under besöket går vi igenom olika material och deras egenskaper, fördelar och nackdelar. Självklart får ni se prover, och har ni några funderingar kring till exempel färg så går vi igenom det också. När besöket är genomfört får ni en offert från vår projektledare, som sedan också blir er kontaktperson under hela processen. Observera att ni inte förbinder er till något genom att boka ett hembesök eller begära en offert på köksluckor.

Kan ni hjälpa mig trots att jag inte bor i Eskilstuna?
– Det beror på var du bor, men det generella svaret är ja: bor du någonstans i Mälardalen så kan vi på Mälarkök hjälpa dig med dina köksluckor. I annat fall kan vi ofta hänvisa dig till någon av våra branschkollegor som vi vet gör ett bra jobb.

Kan ni hjälpa till med montering?
– Självklart! Säg bara till när vår projektledare är på plats hos er att ni också gärna får en offert på montage, så ordnar vi det. Garantin på våra produkter är 5 år, och självklart följer vi också svensk lag vad gäller garantier och försäkringar på montaget.

Hör av dig så bokar vi ett hembesök i Eskilstuna, eller använd kontaktformuläret här nedan så ringer vi  upp dig!

Kontakta oss
Tel: 070 – 459 83 43
E-post: info @ malarkok.se