Mälarkök

Mälarkök i Örebro

Letar du efter köksluckor i Örebro och vill ha en leverantör som är nära dig? Hos oss här på Mälarkök får du alltid bra service och rättvisa priser. Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök där en av våra köksexperter kommer förbi. Tillsammans går ni igenom köket lucka för lucka, och många gånger kan ni också få värdefulla tips och idéer från vår projektledare. Enklare blir det helt enkelt inte att byta köksluckor!

Vanliga frågor om köksluckor

Vad kostar köksluckorna?
– Det beror på många olika saker. Framför allt spelar valet av material en stor roll, men också storleken och formen på luckorna har betydelse. Luckor i standardstorlek i laminat är till exempel billigare än specialmåttade och lackerade köksluckor. Av den anledningen är det alltid bra att låta oss komma förbi så att vi snabbt och enkelt kan erbjuda dig det alternativ som gör störst skillnad till minst peng.

Kan jag byta köksluckorna själv?
– Ja, det kan du om du är lite händig och har rätt verktyg för jobbet. Många föredrar att låta oss utföra installationen då man vet att jobbet blir rätt gjort av utbildade yrkesmän, men det är absolut inget krav från vår sida.

Får jag några garantier?
– Självklart! Alla våra produkter levereras med 5 års garanti. Skulle gångjärnen börja kärva, eller färgen flagna, under den tiden så ersätter vi produkten helt kostnadsfritt.

Kontakta oss
Tel: 070 – 459 83 43
E-post: info@malarkok.se