Mälarkök

Mälarkök i Stockholm

Letar du efter köksluckor i Stockholm och vill ha en leverantör som är nära dig? Hos oss här på Mälarkök får du alltid bra service och rättvisa priser. Vi tar alltid personlig service på största allvar, och kommer därför gärna hem till dig på ett kostnadsfritt hembesök. Då har du chansen att diskutera olika alternativ och lösningar med någon av våra köksexperter. Därefter får ni en offert som vi går igenom tillsammans för att undvika oklarheter, och sedan är valet helt och hållet upp till er.

Kontakta oss
08-68406811
E-post: info @ malarkok.se

Vanliga frågor om köksluckor

Vad kostar köksluckorna?
– Det beror på många olika saker. Framför allt spelar valet av material en stor roll, men också storleken och formen på luckorna har betydelse. Luckor i standardstorlek i laminat är till exempel billigare än fanerade köksluckor. Av den anledningen rekommenderar vi ett kostnadsfritt hembesök så att vi snabbt och enkelt kan erbjuda dig det alternativ som passar er.

Kan ni hjälpa till med montering?
– Självklart! Säg bara till när vår projektledare är på plats hos er att ni också gärna får en offert på montage, så ordnar vi det. Garantin på våra produkter är 5 år, och självklart följer vi också svensk lag vad gäller garantier och försäkringar på montaget.

Får jag några garantier?
– Självklart! Alla våra produkter levereras med 5 års garanti. Skulle gångjärnen börja kärva, eller färgen flagna på grund av fabriksfel, under den tiden så ersätter vi produkten helt kostnadsfritt.

Ring oss redan idag för att boka in ett hembesök i Stockholm med omnejd, eller använd kontaktformuläret här nedan så hör vi oss om och berättar mer om våra nya köksluckor!

Namn (krävs)

Telefon