Mälarkök

Mälarkök i Västerås

Bor du i eller omkring Västerås, och letar efter en leverantör av köksluckor? Vi vågar lova att du har hittat rätt! På Mälarkök får du inte bara bra service från första kontakt: vi har som mål att alltid utmana branschen med bra priser som inte krockar med hög kvalitet. För att du som kund ska få bästa möjliga service kommer vi gärna förbi på ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök där du i lugn och ro kan diskutera vilka alternativ och möjligheter som finns med en av våra köksexperter. Kanske finns det en möjlighet ni inte tänkt på? Och kanske visar det sig att en liten nyansskillnad kan göra hela skillnaden? Självklart tar vår rådgivare med sig olika prover för att ni enkelt ska kunna se vilka material och färgval som är rätt för just ert kök. Därefter får ni en offert som vi går igenom tillsammans för att undvika oklarheter, och sedan är valet helt och hållet upp till er.

Vanliga frågor om köksluckor

Kan vi byta våra nya köksluckor själva?
– Att byta köksluckor är normalt sett inga problem för den som är normalt händig. Känner du att ni varken har tid, ork eller kanske kunskap att göra det själva lämnar vi gärna en offert på montering också.

Vad kostar en kökslucka?
– Många faktorer spelar in när det kommer till priset på en kökslucka. Med standardhöjder under 100 cm och enklare material kan man komma billigare undan medan specialmått och material kostar lite mer. Det enklaste sättet att få reda på vad det kommer att kosta er är att boka in ett hembesök redan idag. För en ungefärlig kostnad (som alltså kan variera lite) kan ni också använda vår kökskalkylator här till höger.

Hur är det med garantier?
– Alla våra produkter levereras med 5 års kvalitetsgaranti. Det innebär att vi ersätter dem utan någon extra kostnad för dig om de inte skulle stå emot normalt slitage under de första fem åren. Dessutom lämnar vi garanti på eventuellt montage i enlighet med svensk lagstiftning.

Kontakta oss
Tel: 070 – 459 83 43
E-post: info @ malarkok.se