Mälarkök

Om oss

Mälarkök är ett modernt företag som levererar måttanpassade och måttbeställda köksinredningar helt efter era behov och önskemål. Vi vill dela med oss av vår kunskap och kreativitet för att leva upp till ett överraskande bra resultat med våra nya köksluckor och ge Er bästa möjliga service.

Utbytesluckor – Nya måttbeställda köksluckor till gamla stommar

Vi levererar måttbeställda köksluckor inom Storstockholm. Med nya köksluckor kan vi skapa ett nytt fräscht kök efter era önskemål. Vi fokuserar på kvalité och service till ett konkurrenskraftigt pris genom att sätta er i centrum.

Tillsammans går vi genom ert kök steg för steg så att förändringen blir total med att enbart byta köksluckor. Under hembesöket lyssnar vi på era behov och lämnar en offert på våra utbytesluckor. Köksluckorna tillverkas efter era köksstommar och på så sätt minskar vi även glipan mellan luckorna.

Kontakta oss idag om ni har frågor angående köksluckor eller vill boka in ett kostnadsfritt hembesök för att inleda samtal om att byta köksluckor hemma hos er.

Måttbeställda köksluckor med nya stommar

Med kunden i fokus vill vi vara med och hjälpa dig bygga ditt drömkök med nya köksluckor eller ett nytt kök efter de önskemål du har, om hur köket skall se ut samt vilka funktioner som skall prioriteras. Resultat blir konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi erbjuder korta leveranstider.

För oss är köket bostadens hjärta, en central punkt där vänner och familj samlas för att umgås. Denna plats vill vi på Mälarkök göra schysst, snyggt och trivsamt för er.