Det moderna köket karaktäriseras just nu av raka linjer, dold förvaring och öppna hyllor. Vi menar även att om man är ute efter ett modernt kök lutar man åt det naturinspirerade köket med ekotänk, använder naturmaterial som obehandlat trä, och inreder sparsamt men noga utvalt. Stilen kan påminna om den minimalistiska, men här går hållbarheten och miljötänket först. Kökets kärna är dess klimatsmarta kökslösningar samt hållbara naturmaterial.

Allt fler förenklar sina vanor och skalar ner på grejerna hemma. Kanske är det så att den alltjämt närvarande tekniken och ökade tempot har skapat ett behov av stillhet och enkelhet i hemmet. Här används inga onödiga detaljer och var sak har sin funktion. Hemmet andas rena och lugna ytor så att ingenting onödigt tar energi från oss. De moderna köket kommer bäst till sin rätt om du lägger krutet på grunden – materialet och ytskikten. På så vis blir rummet dekorationen i sig.

Nycklarna är äkta naturmaterial som bänkskiva i naturstenar såsom kalksten,granit eller i trä. Köksluckorna är släta lackade såsom Dövad, Grip, Grepp köksluckor i massivt trä eller med faner i ask. Kulörerna är grå beige eller greige.

Färginspiration 

Beige: 2005-Y30R 

Betonggrå: 5500-N

Ljusgrå: 2000-N

Moderna kök på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vill du ha en offert på ett modernt kök?

Använd vår konfigurator! Så här går det till: