Se våra visningskök i Kungens Kurva

Kök anpassade efter dig

I vårt showroom på Ekgårdsvägen 2 i Kungenskurva har vi 7 st visningskök.

Alla kök har våra olika luckmodeller och färgskalor. Vi har både lite större kök och några väldigt små just för att visa på variationen du kan få hos oss.

När vi gjorde vår senaste renovering tänkte vi just på bredden av materialval, färger och måttanpassningar. För hos oss finns det ingen standard, allt är ju unikt efter vad du vill ha. 

En fråga vi ofta får är vad är de som är populärast just nu. Vårt svar på den frågan är det som ofta händer när våra kunder vill byta kök eller köksluckor. De som har haft ramluckor går gärna mot en slät modell och de som har haft släta luckor vill gärna ha en lucka som de händer något i.

”Många går mot naturliga material och färgval”

Färgmässigt ser vi att många går mot naturliga material och färgval. Det är inget förvånande i sig det är ju sedan länge en nordisk trend men även på Formex i våras visade det sig som en megatrend och på Formex menar man att det har med oron i världen just nu.

Därför vill vi ha lugna material och en lugn känsla hemma. I showroomet är det också ganska lugnt förutom på vårt gröna och blåa kök.

Kom gärna förbi på en kaffe och diskutera dina behov. Hos oss kan du se fler luckmodeller massa av bänskiveprover och färgval.

Välkommen till Mälarkök.

Det kök som är modernast hos Mälarkök har två toner av grått och två olika luckmodeller Grepp och Dövad bänkskivan är en komposit som skall efterlikna kalksten. Den heter Jura grey . På ovan skåpet har vi push open funktion och luckorna har askfaner struktur som du ser om du tittar närmare.